ارتقای کشت دیم در امنیت غذایی و بحران آب اثرگذار است

سرویس کردستان- رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی دیم کشور با بیان اینکه کشت دیم نقطه قوت کشاورزی در شرایط کم آبی است بر ارتقای این کشت در تقویت امنیت غذایی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار کردپرس، مظفر روستایی امروز چهارشنبه در نشست با رئیس سازمان جهاد کشاورزی و رئیس و همکاران مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کردستان، گفت: کشت دیم در شرایط بحرانی کم آبی نقطه قوت کشاورزی است لذا باید با حمایت از شرکت های دانش بنیان به تولید ارقام مقاوم دیم پرداخت.

به گفته او مدیریت تنش‌های محیطی و توانمندسازی بهره‌برداران برای پایداری تولید در زراعت دیم از موارد مورد توجه مرکز تحقیقات کشاورزی است.

روستایی بر همکاری و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان به ویژه در موضوع تهیه بذر تاکید کرد و گفت که باید زیرساخت‌های لازم برای رشد شرکت های دانش بنیان بخش کشاورزی با همکاری بخش خصوصی انجام شود.

او با اشاره به اینکه تولید پایدار در شرایط تنش‌زای اقلیمی بسیار مهم است، افزود: ارتقای ارقام محصولات دیم اولویت کشاورزی باید باشد چرا که این مهم در وضعیت خشکسالی و کم آبی نقطه قوت کشاورزی و امنیت غذایی است. 

کد خبر 2786290

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha