به گزارش کرد پرس، غریب سجادی در دو نشست شورای آموزش و پرورش و شورای سوادآموزی شهرستان سنندج، بر ضرورت تحول در سیاستگذاریهای آموزشی، مهارتآموزی، و توسعه زیرساختهای متناسب با نیازهای خاص تأکید کرد.
وی با انتقاد از بلاتکلیفی پروژه ساخت مدرسه ویژه کودکان اوتیسم در سنندج، گفت: علیرغم اختصاص زمین و تأمین اعتبار اولیه، هنوز پیمانکار مشخص نشده و ادامه این وضعیت قابل قبول نیست پ خواستار تسریع در تعیینتکلیف این پروژه و آغاز عملیات اجرایی با همکاری اداره نوسازی مدارس شد.
فرماندار سنندج با انتقاد از جلساتی که صرفاً به بیان مشکلات محدود میشوند، اظهار کرد: خروجی جلسات باید مشخص، اجرایی و مصداقی باشد.
سجادی ادامه داد: برای مقابله با آسیبهای اجتماعی، هیچ ابزاری مؤثرتر از آگاهی و آموزش نیست و برای تحقق آن باید از ظرفیتهای علمی، فنی و مردمی بهره گرفت.
وی با طرح این پرسش که «سوادآموزی چگونه میتواند در حل مسائل جامعه مؤثر باشد؟»، بیان کرد: در دنیای امروز، صرفاً توانایی خواندن و نوشتن کافی نیست و باید سواد کاربردی، مهارتهای زندگی و سواد احساسی نیز در دستور کار قرار گیرد و آموزش نیز باید منجر به ارتقاء کیفیت زندگی و بهبود روابط اجتماعی شود.
فرماندار سنندج استفاده از ظرفیت نهادهایی چون سازمان فنیوحرفهای، روحانیت، انجمنهای مردمنهاد و خیرین مدرسهساز را از جمله راهبردهای مؤثر در توسعه آموزشی دانست و از کمیته برنامهریزی شهرستان خواست تا با رویکردی برنامهمحور و مشارکتی، مشکلات پروژههای نیمهتمام را حل کند.
سجادی، مولدسازی اموال مازاد و بلااستفاده را راهکاری عملی برای رفع کمبود فضاهای آموزشی در مناطق محروم معرفی کرد و یادآور شد: با همافزایی میان دستگاههایی مانند اداره کل راه و شهرسازی و نوسازی مدارس، میتوان زیرساختهای لازم را فراهم آورد.
وی با بیان اینکه انکار آسیبهای اجتماعی نهتنها کمکی به رفع آنها نمیکند، بلکه خطرات ناشی از آن را تشدید میسازد، بر ضرورت شفافسازی و آموزش عمومی با هدف پیشگیری تأکید کرد و خواستار استفاده از سیاستهای تشویقی بهجای تنبیهی برای ترغیب به سوادآموزی شد.
نظر شما