به گزارش خبرگزاری کردپرس، عمران علی محمدی عنوان کرد: در هیئتهای صلح و سازش استان ایلام ۴۵ درصد پروندهها به صلح و سازش میرسند.
وی ایلام را خاستگاه صلح و سازش دانست و گفت: دادگستری ایلام از این ظرفیت اجتماعی و فرهنگی به خوبی استفاده کرده و معتقدیم با این شیوه بسیاری از پروندهها را میتوان به نتیجه رساند و ضررها را جبران و اختلافات را کم کرد.
این مقام قضایی اعلام کرد: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۸۳ هزار پرونده در تمام ۱۶ حوزه قضایی و شعب استان ورود کرده که از این تعداد ۱۷۸ هزار و ۸۵۴ پرونده مختومه و بیش از ۹۷ درصد پروندهها تعیین تکلیف و مورد اقدام قضایی نهایی قرار گرفت.
رئیس کل دادگستری استان ایلام کاهش اطاله دادرسی، کیفیت بخشی به رسیدگی و احکام صادره، اجرای احکام اثربخش، ارتقای عملکرد ضابطان به وسیله آموزش و استفاده موثر از سامانههای الکترونیک را از مهمترین اهداف برای بهبود عملکرد مجموعه قضایی استان برشمرد.
علیمحمدی یکی دیگر از اولویتهای مهم دستگاه قضا را پیشگیری از جرم عنوان کرد و گفت: با همکاری نهادهای ذیربط، در بحث زمینخواری و تغییر غیرمجاز کاربری اراضی، ۳۳۳ هزار مترمربع از اراضی ملی به بیتالمال بازگردانده شد.
وی همچنین از اتصال ۱۰۰ درصدی دفاتر مشاورین املاک استان به سامانه ثبت معاملات املاک خبر داد و افزود: با اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات، دیگر شاهد فروشهای غیرقانونی و اختلافبرانگیز نخواهیم بود.
علیمحمدی از تحول دیجیتال در قوه قضاییه به عنوان یکی از دستاوردهای مهم سالهای اخیر یاد کرد و گفت: در حال حاضر ایلام در استفاده از سامانههای هوشمند مانند سامان، ثنا و پنجره واحد زمین، جزو استانهای پیشرو است و در ارزیابی سامانههای الکترونیکی، موفق به کسب رتبه سوم کشور شدیم.
نظر شما