به گزارش کردپرس از ایرنا، کمال حسین پور روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان نقده اظهار کرد: توسعه زیرساختهای حملونقل ریلی در ایستگاه باری نقده بهعنوان یکی از نزدیکترین نقطه به مرز بینالمللی تمرچین، میتواند هزینه صادرات را کاهش داده و نقشآفرینی استان را در تجارت منطقهای تقویت کند.
وی افزود: رقابتپذیری در حوزه صادرات نیازمند کاهش هزینههای حملونقل، افزایش سرعت ترانزیت و اتصال زیرساختهای داخلی به مرزهای تجاری است، که ایستگاه راهآهن باری نقده میتواند در تحقق این اهداف نقش کلیدی ایفا کند.
نماینده معین مردم شهرستان های نقده و اشنویه در مجلس شورای اسلامی گفت: از طرفی شهرک صنعتی خلیفه نقده دارای ظرفیت های بسیار قابل توجهی از جمله نزدیکی به کریدور شمالغرب کشور و ایستگاه راه آهن قرار دارد که باید مورد توجه برای سرمایه گذاری قرار گیرد.
حسین پور تاکید کرد: بررسی اعتبارات سال های گذشته شهرستان نشان از کم لطفی به ظرفیت های این منطقه است که انتظار داریم منبعد با نگاه ویژه به این شهرستان توجه شود.
وی بیان کرد: شهرستان نقده با برخورداری از جاذبههایی چون تپه تاریخی حسنلو، تالاب های متعدد، از ظرفیتهای ارزشمند در حوزه گردشگری فرهنگی و طبیعی برخوردار است که میتواند زمینهساز توسعه پایدار منطقه باشد.
نظر شما