به گزارش خبرگزاری کردپرس، احمد کرمی افزود: این خانهها باید با محوریت مساجد، ائمه جماعات، نخبگان، جوانان، بانوان، هیئتهای مذهبی، هنرمندان، گروههای تخصصی و سازمانهای صنفی شکل بگیرند تا در مواقع بحران و شرایط خاص اجتماعی نقشآفرین باشند.
وی با تأکید بر ضرورت برنامهریزی اجتماعی مبتنی بر ظرفیتهای بومی و مردمی، ادامه داد: محلهمحوری باید به حلقه واسط میان نهادهای حاکمیتی و بدنه جامعه تبدیل شود. ما نیاز به طراحی ساختارهای منعطف، کارآمد و مشارکتمحور داریم که بتوانند هم در زمان عادی و هم در بحرانها خدماترسانی، آموزش، همیاری و همبستگی را تقویت کنند.
کرمی به ظرفیت سازمانیافته نیروهای مردمی در استان نیز اشاره کرد و گفت: در استان ایلام بیش از هزار و ۵۰۰ نفر از معتمدین مردمی و اعضای هیئتهای صلح فعالیت میکنند که نقش مهمی در حلوفصل دعاوی و پیشگیری از ارجاع پروندهها به دستگاه قضائی دارند. این ظرفیت مردمی باید در قالب خانههای محله ساماندهی و تقویت شود.
استاندار ایلام با بیان اینکه انسجام اجتماعی تنها راه عبور از بحرانهای پیشرو است، گفت: اگر ما بتوانیم با استفاده از ظرفیتهای فرهنگی، آموزشی، اجتماعی و دینی در قالب یک ساختار واحد به نام خانههای محله عمل کنیم، بسیاری از بحرانها را با کمترین هزینه مدیریت خواهیم کرد.
نظر شما