به گزارش کردپرس، عملیات اجرایی احداث قطعه ۳ و تکمیل و تعریض قطعات ۱ و ۲ این پروژه به طول ۵۴ کیلومتر از امروز آغاز شده و قرار است در مدت ٣ سال اجرا شود.
این پروژه در ۶ قطعه و برای اجرای آن ۱۰ هزار میلیارد تومان هزینه میشود که ۶۰ درصد آن را سرمایهگذار بخش خصوصی تامین میکند.
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور در آیین آغاز عملیات اجرایی آزادراه ارومیه به تبریز، با بیان اینکه اتصال آزادراه زنجان - تبریز به مرز بازرگان میتواند زمینهساز یک تحول مهم باشد، گفت: با این اقدام طول کریدور ترانزیتی جنوب به شمال ۱۲۵ کیلومتر کاهش پیدا میکند.
هوشنگ بازوند افزود: برای تکمیل و اتصال آزادراه زنجان - تبریز به مرز بازرگان در این استان باید ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری شود که ۶۰ درصد این اقدام را بخش خصوصی و بقیه را دولت انجام میدهد.
او همچنین با اشاره به بازدید از پروژههای راهسازی استان، خاطرنشان کرد: همه پروژهها علیرغم شرایط سخت اعتباری، فعال بوده و آذربایجانغربی یک کارگاه خوب در حوزه حملونقل است.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور با بیان اینکه سه هزار و ۷۰۰ کیلومتر راهآهن در کشور در دست اجراست، افزود: ۷۶۰ کیلومتر بزرگراه و ۱۱ هزار کیلومتر زیربنای حملونقل کشور در دست اجراست که اقدام بسیار بزرگی با تدبیر رئیسجمهوری است.
معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: موضوع کریدورها به صورت هفتگی رصد میشود و هماکنون در حوزه ریل ۹ کریدور بررسی شده که سه کریدور از آن شرقی و غربی و بقیه شمال به جنوب است.
او در ادامه با بیان اینکه ۱۱ کریدور بزرگراهی و ۶ کریدور آزادراهی در کشور تعریف شده است، افزود: آذربایجانغربی با سه کشور همسایه است و این آزادراهها نقش بسیار تاثیرگذاری در حوزه اقتصادی و اجتماعی استان و صنعت توریسم دارد.
بازوند همچنین تصریح کرد: نقش پدافند غیرعامل و راهها در تامین امنیت استان و مقابله با حوادث طبیعی و انسانی حائز اهمیت است.
او در پایان با بیان اینکه با اجرای آزادراه ارومیه به تبریز، یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سالانه صرفهجویی در سوخت پیشبینی شده که رقم بالایی است، افزود: از نظر ایمنی، سرعت و کاهش تصادفات نیز این پروژه نقش بالایی دارد و مردم با اتمام آن شاهد این تحول خواهند بود.
نظر شما